Welkom bij de Omgevingsdienst Twente

De Omgevingsdienst Twente werkt aan een optimaal en duurzaam gebruik van de leefomgeving, zodat iedereen in Twente veilig kan wonen, werken en leven.

We ondersteunen en adviseren onze inwoners en bedrijven op het gebied van vergunningen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in toezicht en handhaving op het gebied van veiligheid, lucht, geluid, energie, afval en bodem.
Wat kunnen we voor u doen?

Contact

0546 - 749 500

info@odtwente.nl

 

 

 

Als inwoner of bedrijf kunt u bij ons terecht voor advies over een omgevingsvergunning.

Voor bedrijven

Voor inwoners

Wij zien er op toe dat de regels worden nageleefd. Zo nodig treden wij handhavend op.

Voor bedrijven

Voor inwoners

Heeft u een klacht over de situatie in uw leefomgeving? Meld het bij de juiste instelling.

Meer informatie

 

 

 

 

Laatste nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Laatste nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"174494"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}